Mennesker trives, når rammerne er rigtige. Både i hjemmet og på arbejde. I Bricks skaber vi bæredygtige, smukke og meningsfulde rammer for liv.

Nænsomme renoveringer, markante nybyggerier og byudviklingsprojekter. Bricks har gennem årene været involveret i mange forskellige projekter. Kendetegnende for dem alle er, at de er afleveret som veludførte byggerier og nu er velfungerende hjem for mennesker og virksomheder. Lige siden, vi afleverede det første projekt (i Bagsværd 2003), har vi haft den holdning, at vi med stolthed og glæde skal kunne genbesøge vores byggerier.

Vi udvikler større projekter, hvor opførelsen sker i totalentreprise. Og vi udvikler primært ejendomme, hvor der er mulighed for at ændre plangrundlaget. Vi har et særligt blik for muligheder –uanset om det gælder en bar mark eller en eksisterende bygning. Bricks fungerer som administrationsselskab for de udviklingsselskaber, der etableres i forbindelse med de konkreteprojekter og byggerier.
Vi tager os af hele processen – fra A til Z: Grundkøb, myndighedsbehandling, entrepriseforhandlinger, marketing, kommunikation og salg.
Vi udvikler og opfører også mindre ejendomme i fagentrepriser med Bricks som bygherre.

Vores passion og engagement for at skabe gode og meningsfulde rammer for liv, gælder også for vores arbejdsplads. Det betyder, at vi har en åben og ærlig omgangstone, og at vi arbejder målrettet på at motivere hinanden positivt gennem god kommunikation, meningsfulde opgaver og mulighed for personlig og faglig udvikling. Bricks er bygget på en lille, dedikeret organisation. Det giver os den fleksibilitet og agilitet, der er nødvendig for hurtigt, konkurrencedygtigt og kompetent at kunne levere de resultater og mål, vi sætter sammen med de eksterne investorer, der knyttes til et konkret projekt.