Mennesker trives, når rammerne er rigtige. Både i hjemmet og på arbejde. I Bricks skaber vi bæredygtige, smukke og meningsfulde rammer for liv.

Bæredygtighed fordrer høj kvalitet i arkitektur og materialer, bæredygtig produktion og energimæssigt optimale driftsløsninger. Smukke og meningsfulde rammer skabes gennem et orkestreret samspil mellem beliggenhed, arkitektur og funktionalitet. Vi ønsker at skabe ekstraordinære steder, både for brugerne og det omgivende samfund.

I Bricks gør vi os umage. Vi stiller høje faglige krav, arbejder målrettet og dedikeret, og vi har et årvågent blik for muligheder – både i en bar mark og i eksisterende bygninger. Og så stiller vi et ubetinget krav til os selv og vores samarbejdspartnere om ordentlighed og ansvarlighed. I Bricks understøtter vi, at vore medarbejdere lever meningsfulde liv.

Vi møder medarbejderne der, hvor de er, og bestræber os på at få deres behov til at gå op med virksomhedens behov. Det sikrer vi blandt andet gennem fleksible arbejdsformer og individuelle vilkår. Vi arbejder målrettet på at opretholde medarbejdernes motivation gennem god kommunikation, meningsfulde opgaver og mulighed for personlig og faglig udvikling.